Toe aan een frisse blik op jouw communicatie? V1 communicatie helpt je verder.

Wij combineren strategie, design & (online) marketing voor merken die willen groeien. Als fullservice bureau verzorgen we jouw communicatie van A tot Z. Of je nou op zoek bent naar een nieuw logo, complete huisstijl of website. Laat je positief verrassen door een bevlogen team dat weet waar communicatie om draait.

V1 Strategie en positionering

Strategie en Positionering

Jouw organisatie is uniek. Naar die eigenheid gaan we op zoek tijdens een brandscan. We kijken naar allerlei factoren die met je merk hebben te maken. We ontwikkelen vervolgens de uitgangspunten voor je communicatie.

V1 concep en design diensten

Concept en Design

Net als je organisatie uniek is, moet ook het design van je communicatie helemaal passen. We ontwikkelen een creatieve, consistente uitstraling van je merk en voeren die off- en online door.

V1 Online marketing diensten

Online Marketing

Online marketing is onmisbaar tegenwoordig. Samen met onze online marketeers maak je een online scan. Op basis van je online doelen adviseren we een strategie en helpen je met de uitvoering daarvan.

Merkbouw en Groei

Gedreven experts die gek zijn op merkbouw en groei.

Van oudsher een traditioneel reclamebureau maar sinds 2016 ook actief op online gebied. Met tien professionals werken we enthousiast aan verschillende projecten in uiteenlopende branches.

Welkom bij V1 Communicatie in Ermelo

Werk waar we blij
van worden

We worden blij om merken te kunnen helpen groeien.

Onze mensen: de kracht van V1

Aangenaam. Wij zijn V1, een full service, strategisch en creatief bureau gevestigd in Ermelo. We werken met een team van 10 betrokken, specialisten vanuit een bijzondere locatie; een voormalige houtzagerij aan de Eikenlaan.

Hanneke Fakkeldij

Hanneke Fakkeldij

Senior Designer
Ruben Lievense

Ruben Lievense

Online Designer
Cees de Valk

Cees de Valk

Creative Director
Danique Bras

Danique Bras

Online Marketeer
mensen
klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

Mooie ondernemers, merken en klanten die we geholpen hebben met onze expertises.

V1 onze klanten - Segfredo ZanettiV1 onze klanten - ViertaalV1 onze klanten - Wecovi ServiceV1 onze klanten - Interactie ErmeloV1 onze klanten - Ducky Dons
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

Allereerst heeft V1 met de nieuwe opbouw ervoor gezorgd dat de website weer goed vindbaar is en een veel kortere laadtijd heeft. De nieuwe opmaak zorgt voor een professionele, strakke en frisse weergave van het bedrijf. De prominente plek die het team heeft gekregen op de website geeft de weerspiegeling van het advocatenkantoor weer. V1 heeft ingespeeld op onze behoeftes en tegelijkertijd waren zij kritisch en adviserend in het proces.

Erwin de Haan
Roozemond [+] De Haan
Advocaten
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

De communicatie met leerlingen en ouders verloopt steeds meer digitaal. Een online schoolgids past perfect in deze ontwikkeling. Het prettige van een online schoolgids is dat je middels crossmedia de ouders op een overzichtelijke en eenvoudige manier van de juiste informatie kan voorzien. Daarnaast kun je in een online schoolgids 24/7 wijzigingen doorvoeren zodat deze altijd up to date is.

Rein Tanis
Groevenbeek College
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

Toen V1 ons benaderde om te peilen of wij open stonden voor een re-design van onze wat verouderde Ducky Dons website, stonden wij daar positief tegenover. Het team van V1 wist onze wensen goed te inventariseren en te vertalen naar een nieuwe, frisse huisstijl en website die ons jarenlange vakmanschap, de kwaliteit en de passie voor ons product uitstralen. We zijn erg tevreden en trots op het resultaat en kunnen terugkijken op een erg prettige samenwerking met het enthousiaste en professionele team van V1.`

Ellen Eisenberger
Ducky Dons
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

Allereerst heeft V1 met de nieuwe opbouw ervoor gezorgd dat de website weer goed vindbaar is en een veel kortere laadtijd heeft. De nieuwe opmaak zorgt voor een professionele, strakke en frisse weergave van het bedrijf. De prominente plek die het team heeft gekregen op de website geeft de weerspiegeling van het advocatenkantoor weer. V1 heeft ingespeeld op onze behoeftes en tegelijkertijd waren zij kritisch en adviserend in het proces. De CMS-training die ik heb gevolgd bij V1 was leerzaam. Wij willen het team bedanken voor hun inzet.

Arjan de Haan
Advocaat
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

Toen ik de uitdaging mocht aangaan om van alle gemeentelijke sportdiensten een apart en zelfstandig bedrijf te maken had ik een goede partner nodig voor branding en design e.d. Ik kwam terecht bij V1 Communicatie en dat gaf mij direct een prettig gevoel. Deze mensen wisten waarover het ging. Met mijn hele team hebben we een actieve en indringende brainstorm gedaan bij V1. Ze stelden de juiste vragen, luisterden en vroegen goed door. Ze kwamen op basis daarvan terug met een concept missie, visie, kernwaarden en positionering. Daarna volgden logo, styling huisstijl en de ontwikkeling en realisatie van de website en andere middelen. We zijn zeer tevreden over het resultaat, de creativiteit en betrokkenheid van deze vakmensen. We gaan nu met hen de introductiecampagne doen en ook de aanpak en uitvoering van online marketing.

Mark Broere
Directeur - Interactie
V1 Testimonials - Wat zeggen onze klanten

'Al enkele jaren werken we samen met V1 Communicatie. De samenwerking met V1 Communicatie verloopt soepel. De korte lijnen zorgen voor een snelle afstemming en goede contacten. Ze denken met ons mee in de ontwikkeling van ons merk en de productie van allerlei materialen en leveren een creatief eindresultaat'

Guido van As
Managing Director - TikTak/Segafredo

Verhalen, blogs, inspiratie en meer

Natuurlijk houden we niet alles voor onszelf. Want een echte verandering realiseren, kun je nooit alleen. We werken graag samen en delen graag onze kennis. Hierbij een aantal van onze verhalen.

blog

Toe aan een frisse blik? Maak een afspraak

Kom langs en maak kennis!

Een heerlijke cappuccino en vrijblijvend sparren over je merk?

Bedankt voor je reactie! Wij laten je snel iets horen.
Oeps...er gaat iets mis.
Bedankt voor je verzoek!
We komen er zo spoedig mogelijk bij je op terug!
Oeps... Er gaat iets niet helemaal goed...
V1 kantoor