Onze expertises

Merken verder helpen
daar krijgen we
een kick van

Bij V1 Communicatie houden we ervan te bouwen aan het merk van jouw organisatie. Samen met jou zorgen we ervoor dat communicatie bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van je merk. We houden je een spiegel voor en helpen om het merk op de juiste koers te houden.

Maar voordat het zover is moet dus eerst duidelijk zijn óf worden wat dat merk dan is. We gaan samen een basis neerleggen, een vertrekpunt voor communicatie. Op dat fundament kunnen we consistent bouwen aan een helder en eenduidig merk en uitstraling. Hoe we dat doen? Daarover kun je hieronder alles lezen in de verschillende diensten die V1 kan bieden.

Onze klanten hebben hun doelen en uitdagingen. Het motiveert mij enorm dat we met onze adviezen, creativiteit en toewijding daaraan mogen bijdragen. Op onze eigen manier, door te luisteren, te inspireren en te verrassen.

Peter van Roon

Directeur V1 Communicatie

Wat maakt jouw merk uniek?

Branding en Positionering

Jouw organisatie is uniek. Naar die eigenheid gaan we op zoek in een brandscan. We kijken naar motieven, naar cultuur, naar de producten en diensten, naar jullie doelgroepen, concurrentie etc. Tijdens een inspirerende brainstorm nemen we je mee in dit proces.

Alles wat we naar boven halen vormt de basis voor de strategische keuzes. Want op basis van de brandscan gaan we de merkstrategie formuleren en visueel vertalen. Je leest en ziet het merk voor je! Dat wat je bent, je identiteit, wordt helder en dat inspireert enorm, is onze ervaring. Op basis van de scan en de strategie positioneren we je organisatie. Waar staat die ten opzichte van je concurrenten en medespelers in je werkgebied. Klanten, cliënten of donateurs kiezen voor jouw organisatie vanwege die positionering.

about

De kracht van design

Concept en Design

Jouw merk en positionering moet natuurlijk bekend worden bij de doelgroepen die je wilt bereiken. De uitgangspunten daarvoor hebben we gevonden tijdens het branding- en positioneringsproces. Maar tijdens concepting en design komt het merk verder tot leven.

De creatieve verpakking van je merk wordt in woord en beeld duidelijk. We gaan je verrassen met kleuren, lettertypen, vormen en vlakken. Consistentie en uitstraling wordt ontwikkeld, passend bij je merk. Herkenbaarheid in elke uiting is daarbij van groot belang. Jullie doelgroep ziet aan de stijl en de uiting dat het klopt en doet hen direct aan jullie organisatie denken.

Van schets naar Logo en Styling

Logo en Huisstijl

Een bijzonder onderdeel in concepting en design kan het ontwikkelen van een logo, styling en huisstijl zijn. Onze creatieven vinden het heerlijk om aan de ontwikkeling hiervan te werken.

Een logo is om zo te zeggen de meest compacte uiting die jouw merk reflecteert. We verkennen vormen, kleuren, lettertypen en vlakken. We kijken naar alternatieven en maken samen met jou de keuze. Op basis van die keuze maken we een styling, passend bij het merk en het logo. Met die twee wordt de huisstijl verder ontwikkeld naar huisstijl items en andere communicatiemiddelen.

about

Meer online resultaat halen?

Online marketing

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar in een communicatieplan. Het helpt doelstellingen te behalen en kan al vanaf een klein budget worden ingezet. Het kan op verschillende manieren bijdragen aan jouw organisatie, bijvoorbeeld: meer zichtbaarheid, meer verkeer naar de website of conversies genereren.

Crossmediale marketing  wordt ingezet om jouw doelen te halen. Onze online marketeers adviseren je hoe je dat in jullie situatie het beste aanpakt. Na kennismaking en het bespreken van de wensen, bekijkt de online marketeer naar de huidige situatie van de online middelen van de klant. Wat is er al, hoe effectief is dit en waar liggen kansen? Wij brengen een advies uit hoe je de online marketing kunt inrichten en waar jouw kansen liggen. Inrichten en uitvoering kunnen we desgewenst overnemen, zodat jij de handen vrij houdt voor eigen taken. Maandelijks krijg je dan inzicht in de resultaten en tips en adviezen voor verbetering.

Waar en wanneer aanwezig zijn

Content strategie

Je hoort het vaker “We moeten iets met social media, maar hoe?”. Wij kunnen je helpen! Met een contentstrategie krijg je inzicht in de soort berichten die je kunt plaatsen en wanneer.

Samen met jou ontwikkelen we een content kalender. Aan de hand van deze kalender weet je wanneer welk bericht geplaatst gaat worden en op welk kanaal. Dat geeft overzicht en rust. Het biedt de beste garanties voor de continuïteit van je (online) communicatie. Desgewenst verzorgen wij ook tekst, beeld en opmaak voor al je online- uitingen.

about

Meer online resultaat halen?

Website realisatie

We gaan ook graag voor je aan de slag om een website te ontwikkelen. Dat pakken we net als de andere diensten grondig aan. De website is onderdeel van je marketingstrategie en moet bijdragen aan het halen van doelen.

We kijken wat je wilt bereiken met je website, bij welke doelgroepen, welke functionaliteit heb je nodig, welke interactie, welke conversie wil je bereiken. Uiteraard ontwerpen we je site ook, passend bij jouw merk en huisstijl. De techniek, hosting en support kunnen we ook voor je verzorgen. Om je een idee te geven van de stappen die we afhankelijk van jouw situatie doorlopen, hebben we een schema gemaakt van onze werkwijze.

Waar en wanneer aanwezig zijn

Realisatie middelen

Natuurlijk maken we bij V1 Communicatie ook middelen. Je zou dat bijna vergeten tussen de andere diensten.

Onze vier creatieven zijn continue bezig met het ontwikkelen en produceren van allerlei middelen. Traditionele middelen als logo’s, huisstijlen, advertenties, magazines, brochures en noem maar op. Maar ook zijn ze, in overleg met onze online marketeers, creatief betrokken bij de realisatie van alle nodige online middelen zoals banners, nieuwsbrieven, social posts, websites, online magazines etc.

Meer leads of online succes?
Maak een afspraak en ontdek wat wij voor je kunnen doen!

Bedankt voor je reactie! Wij laten je snel iets horen.
Oeps...er gaat iets mis.
Bedankt voor je verzoek!
We komen er zo spoedig mogelijk bij je op terug!
Oeps... Er gaat iets niet helemaal goed...
V1 kantoor

Vragen over onze expertises?

Neem gerust met ons contact op! Of maak een vrijblijvende afspraak met ons 0341 410 610.