Over ons

Een no nonsense bureau zonder poeha.

Zoek je een no nonsense bureau zonder poeha? Dan zit je goed bij V1 Communicatie! Ga voor een prettig en toegankelijk bureau dat van wanten weet en niet vies is van de nodige zelfspot. Welkom!

V1 Communicatie is een full-service bureau voor on- en offline communicatie met een team van 10 enthousiaste medewerkers. Het ene moment zijn we sparringpartner, het andere moment brengen we structuur en helderheid in complexe zaken en weer een ander moment werken we met elkaar een creatieve invalshoek uit op een concrete communicatievraag. Hierbij is off- of online geen vraag. Het draait om uw vraagstuk. Wij hebben de juiste specialisten in huis!

about

Laat jij je positief verrassen?

Ons doel

Ons doel is om voor jou mooie resultaten te boeken. Dat doen we door de juiste inzet in de juiste kanalen te bepalen.

Of het nu gaat om het bouwen of restylen van een website en webshop of juist de optimalisatie ervan. Ook in conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social mediakennis en campagnes zijn we een ervaren partner! Op het gebied van merkbouw, logo's en huisstijlen en andere reclame-uitingen zit je ook goed bij ons. Laat je positief verrassen door een bevlogen team dat weet waar communicatie om draait.

about

Wij zorgen dat het werkt. Dat is ons werk.

Een team met inbeeldingskracht, creativiteit en perfectionisme.

Een inspirerende brainstorm over branding en positionering, het ontwikkelen van een website die wél je doelen haalt, online marketing die voor conversie en je andere doelen gaat? Wees welkom bij ons team.

Een team met inbeeldingskracht, creativiteit en perfectionisme. Nooit voor de eenvoudigste weg. Wel voor een realistische weg. Laat je inspireren door vernieuwende inzichten of beproefde communicatieoplossingen. Wij zorgen dat het werkt. Dat is ons werk.
En….. we vergeten nooit een super lekkere cappuccino te serveren!

Onze mensen: de kracht van V1

Aangenaam. Wij zijn V1, een full service, strategisch en creatief bureau gevestigd in Ermelo. We werken met een team van 10 betrokken, grappige specialisten vanuit een bijzondere locatie; een voormalige houtzagerij aan de Eikenlaan.

Peter van Roon

Peter van Roon

Owner
Ymke van Enk

Ymke van Enk

UX Designer
Cees de Valk

Cees de Valk

Creative Director
Heidi Ketting-Zimmer

Heidi Ketting-Zimmer

Traffic- en projectmanager
Martijn Hogeveen

Martijn Hogeveen

Senior Designer
Ruben Lievense

Ruben Lievense

Online Designer
Piédade Rodrigues

Piédade Rodrigues

Online Marketeer
Hanneke Fakkeldij

Hanneke Fakkeldij

Senior Designer
Lyn Bakker

Lyn Bakker

Designer
Danique Bras

Danique Bras

Online Marketeer
mensen

Toe aan een frisse blik? Maak een afspraak