Vacature

Ervaren Designer

24 - 40 uur

Even voorstellen

Wij zijn een ambitieus full-service bureau voor off- en online communicatie met een team van 8 mensen. We werken met plezier en enthousiasme aan een breed scala van resultaatgerichte communicatie projecten voor onze klanten. Het ene moment zijn we sparringpartner en op een ander moment werken we met elkaar aan een creatieve invalshoek t.b.v. een concrete communicatievraag. Hierbij is on- of offline geen vraag. Samen zetten we vanuit onze kennis en creativiteit beide in voor het bouwen aan het merk van onze klant.


Wat ga je bij ons doen?

Als designer ben je verantwoordelijk voor frisse en creatieve concepten en het vormgeven van on- en offline projecten. Je houdt je vanuit de briefing bezig met het ontwikkelen van concepten die het merk van de klant bouwen. En je ontwerpt op basis daarvan de middelen waarmee dat gerealiseerd wordt. Het is belangrijk dat je vanuit je zelfvertrouwen en ervaring zelfstandig kunt werken. Je krijgt daarom veel vrijheid en ruimte. We houden van frisse ideeën en een perfecte uitwerking. Je wordt collega van 3 andere designers, waarvan één de art-director is.

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt minimaal een MBO-plus werk- en denkniveau. Veel belangrijker is dat je zeker 4 jaar ervaring hebt in een dergelijke functie in een creatieve, crossmediale omgeving. Je bent een designer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van on- en offline vormgeving, meteen duidelijke visie. Je weet je concepten om te zetten naar verrassende en aansprekende vormgeving. Ontwerpen die creatief, toegankelijk en(technisch) haalbaar zijn. We hebben ruimte voor 32 tot 40 uur designwerk. Solliciteer gerust als je bijvoorbeeld daarvan 24 uur voor je rekening wilt nemen.

about

Werken bij V1 Communicatie

Wij zijn een no-nonsense bureau met een leuke, informele en creatieve werksfeer. We weten van wanten en zijn niet vies van de nodige zelfspot. Als 1 team willen we creativiteit en kwaliteit op het hoogste niveau bieden! Samen ervoor gaan. Enthousiast worden over mooie ontwerpen. Voortdurend nieuwe ideeën. Een bruisend geheel. Naast verantwoordelijkheid krijg je mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. We bieden een goed salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze creatieve en leuke functie?
Solliciteer dan nu

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter van Roon 06 -24 37 82 18.

Bedankt voor je reactie! Wij laten je snel iets horen.
Oeps...er gaat iets mis.